De iPad voor commercieel gebruik

Gebruikt u uw tablet al zoals het hoort?

Mobility Consulting

Vertegenwoordigers en andere commerciële mensen binnen uw bedrijf uitrusten met iPads is prima voor het imago. Maar het toestel alleen maakt hen niet productiever en doet hun verkoopcijfer niet stijgen. De manier waarop ze het gebruiken bij hun klanten kan dat echter wel doen. In deze sessie wordt een eerste introductie gegeven hoe de iPad te gebruiken als krachtig, interactief verkoopsinstrument.

Waarom dit onderwerp?

De iPad is bij veel commerciële mensen nog steeds niet meer dan een leuke incentive en geen actief werkinstrument. De reden daarvoor ligt meestal bij het grote verschil tussen het gebruik van apps met een aanraakscherm en de oude manier met pen en papier of een computer met een muis. Hier leert u eindelijk de iPad doorgronden.

Wat mag u verwachten?

Dit is een praktijkgericht seminarie waarin het uitvoeren van handelingen centraal staan, die u elke dag tijdens het uitoefenen van uw job kunt gebruiken. Er wordt hands-on getoond hoe de onderwerpen op uw eigen iPad ingesteld en gebruikt kunnen worden. Het scherm van de iPad van de lesgever wordt centraal geprojecteerd. De deelnemers kunnen zo perfect volgen en de handelingen repliceren op hun eigen toestel. Al doende leert u.

Voor wie?

Vertegenwoordigers en andere commerciële medewerkers die de basis van de iPad onder de knie hebben en deze wensen professioneel te gebruiken in face to face contacten met klanten en prospecten.

U krijgt een veel beter begrip over de mogelijkheden en de beperkingen van de iPad in een commerciële omgeving. Dit betekent dat u beter weet waar, wanneer, hoe en waarom u de iPad kunt inzetten en wat u ervan kan verwachten als resultaat. Daardoor zult u veel minder tijd verliezen en efficiënter met het toestel te werk gaan. U krijgt een substantieel veel grotere ROI dan voorheen.

Programma

Presenteren met de iPad
PowerPoint presentaties
Fotocatalogi opbouwen via folders en subfolders
Foto slideshows van producten- en dienstenaanbod
Nota nemen met de iPad
Tekstnotatie, toevoegen foto’s en geluidsmemo’s
Noteren op foto’s
Notities ordenen, bewaren en synchroniseren
Sneller verkopen met iPad
Opmaken van een bestelbon
Ondertekenen van bestelbonnen
Extra’s
Enkele niet te missen apps