Social Media Consulting

Gaat uw bedrijf wel een open conversatie aan?

Mobility Consulting

Social Media en Networking zijn gevestigde waarden geworden. Meer en meer medewerkers in bedrijven gebruiken social media om hun doelen te bereiken. Het is niet meer alleen het exclusieve werkterrein van marketing, maar is opgepikt door human resources, customer service en zelfs sales. Actief zijn op Social Media en de juiste platformen, tools en content selecteren is nog steeds een grote uitdaging voor deze departmenten en personen.

Bewustmaking, Veiligheid, Monitoring, Conversatie, Prospectie...

Als Social Selling vooral gaat over verbinden, luisteren en content delen, dan is de Social Media mix juist krijgen een zeer uitdagende taak. Hebt u zich reeds afgevraagd welke tools u daarvoor best zou gebruiken? Hoeveel tijd u daaraan best zou spenderen? En nog belangrijker, hoe u op een veilige manier zich op die netwerken kunt begeven, conform uw social media policy?

Laat ons daarom uw gids zijn op deze veeleisende weg naar sociaal succes, door ons op maat opgestelde consultancy aanbod en praktische training sessies. Wij verstaan de mogelijkheden, de technische oplossingen, de gevaren, de obstakels en de noodzakelijkheden die bij zo een project van belang zijn. Wij worden uw partner in succes!

Wat we voor u kunnen betekenen:

Consultancy rond uw Social Media Strategie
Social Media Policy Creatie
Social Selling Consultancy en Training
Employee Advocacy Program Implementatie
Social Media Training (LinkedIn, Twitter, Facebook, Video, Content, etc.)
Social Media Conversatie en Account Management met Monitoring