Mobility Consulting

Is uw bedrijf reeds klaar voor Mobile First?

Mobility Consulting

Enterprise Mobility Management. Wist u dat er niet zoiets bestaat als een specifieke technologie die u een oplossing biedt voor mobility en BYO? EMM is een allesomvattende benaming voor diverse technologieën en processen die gericht zijn op het beheren van de steeds toenemende verscheidenheid aan mobiele toestellen, draadloze netwerken, confidentiële data, productieve applicaties en aanverwante diensten, en deze in een professionele organisatie op een gecontroleerde manier ter beschikking stellen.

Toestellen, Applicaties, Content, Beveiliging...

EMM betekent dus veel meer dan alleen maar het beveiligen van toestellen. Om mobiliteit te analyseren, te implementeren en te beheren is heel wat kennis en vooral moeite nodig, om dat goed te doen. Al te veel organisaties maken de fout zonder veel voorbereiding in allerhande mobiele oplossingen te investeren. Dikwijls blijkt dat achteraf een veel te hoog kostenplaatje te veroorzaken en bovenal meer inefficiëntie opgebracht te hebben in plaats van een verhoging van productiviteit en beveiliging.

Laat ons uw gids zijn op deze moeilijke weg en laat u door ons begeleiden met advies op maat. Wij kennen de mogelijkheden, de technische oplossingen, de gevaren, de obstakels en de noodzakelijkheden dat een dergelijk project met zich meebrengt.

Wat we voor u kunnen betekenen:

EMM Consultancy van start tot finish
Begeleiding in het opstellen van een mobile device policy
Evangeliseren van mobility doorheen heel uw organisatie
Training aan eindgebruikers in het efficient gebruik van hun toestellen